De wens om meer geld op je bankrekening te hebben, is niets om je voor te schamen! Ik heb nog nooit meegemaakt dat Gaston ergens aanbelde met een cheque in zijn handen en dat degene die de deur open deed zei: “Nee, dank u, ik heb geen interesse.”

Daarnaast geloof ik niet in ‘even snel geld verdienen’. Om geld je leven binnen te halen, is er een andere mindset nodig dan je nu hebt. Ik kan aan jou leren welke mindset je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je geld kunt ontvangen en vervolgens de geldstroom naar jou toe in stand kunt houden.

Op vrijdag **24 mei van 16.00u tot 18.00u** ga ik een spiksplinternieuwe workshop geven over hoe je geld kunt manifesteren in je leven.

Wat zou jij doen als je heel veel geld zou hebben?

Ongeveer 100 jaar schreef de Amerikaanse schrijver Wallace Wattles: “Wat er ook gezegd mag worden over geld dat niet gelukkig maakt, het blijft een feit dat het niet mogelijk is een écht volmaakt of succesvol leven te leiden, tenzij men rijk is. Er is niets verkeerd aan het verlangen om rijkdom aan te trekken. Het verlangen naar rijkdom is eigenlijk het verlangen naar een rijker, volmaakter en overvloediger leven. Dat verlangen is lovenswaardig. Het zou raar zijn wanneer een mens niet naar meer overvloed in zijn leven zou verlangen.”

Ik ga er dus gemakshalve vanuit dat iedereen verlangt naar een rijker, volmaakter en overvloediger leven. Maar ondertussen heeft het grootste deel van de mensen GEEN overvloed aan geld. Van mijn mentor Bob Proctor leerde ik: 5% van de mensen bezit 95% van het geld. Er is dus geld genoeg in de wereld! En ik kan je uitleggen hoe jij jouw portie kan claimen!

Wat gaan we onder andere tijdens de workshop doen?

- We gaan inzoomen op hoe jouw manier van denken bepaalt hoeveel geld er in jouw leven is.

- We bespreken welke beperkende gedachten jij over geld hebt en hoe die zijn ontstaan.

- Ik ga je vertellen wat de juiste mindset is om geld je leven binnen te halen, door je heel precies uit te leggen hoe de mind werkt.

- Ik help je te ontdekken wat je moet DOEN om geld in je leven te manifesteren. Je redt het namelijk niet met het lezen van Think and grow Rich bijvoorbeeld; je moet heel consequent gaan toepassen wat je leert. Zonder actie heb je geen resultaten.

Dus: Verlang jij naar meer geld in jouw leven? Doe dan mee aan de workshop om te weten te komen hoe ook JIJ geld in je leven kunt manifesteren! Check deze link en reserveer jouw plek: https://www.coachingspraktijkalkmaar.nl/workshop-hoe-manifesteer-je-geld-in-jouw-leven/


Jeannette Carati