ALKMAAR - Op zondagmiddag 17 Maart is er in Alkmaar een zang workshop met de zanger en zangpedagoog Christiaan Boele. Zijn werk als zanger en zangpedagoog is geïnspireerd door de visies en ontdekkingen van de Zweedse sopraan Valborg Werbeck, die “de school voor stemonthulling” ontwikkeld heeft.

Deze zangscholing gaat uit van het principe dat ieder mens zijn eigen stem kant ontdekken en onthullen en biedt daarvoor een individuele benadering aan.
De workshop is bedoeld voor iedereen die op een verantwoorde manier met zijn of haar stem wil omgaan en die wil werken aan muzikaliteit en innerlijke bewegelijkheid van de stem. Specifieke zangervaring is geen vereiste om deel te kunnen nemen. Voor zangers die vertrouwd zijn met deze manier van zingen biedt het de mogelijkheid tot verdieping. Christiaan leert ons basisoefeningen die helpen om de eigen unieke stem te ontdekken en te ontwikkelen. De middag wordt afgesloten met het zingen van een aantal eenvoudige meerstemmige composities.

Plaats: Rudolf Steinerschool, Sperwerstraat 1, 1826 KL Alkmaar Aanvang: 13:00 uur in de euritmiezaal. (de workshop duurt tot 16.30 uur)
De school is vanaf 12:15 uur open en dan is er gelegenheid om koffie/thee te drinken.

Kosten workshop: €25,00
(Studenten: €15,00)
Betaling bij binnenkomst vanaf 12.15 uur.

Aanmelden/inschrijving bij: Maria Tomassen via mail: info@stemonthulling.nl
Info en telefonische aanmelding: 072-5618891 of 06-13288651