Vanaf september starten er weer diverse betaalbare cursussen in Alkmaar en Uitgeest. Het gaat hier o.a. om een cursus Wordpress websites bouwen en een cursus Smartphone fotografie. De cursussen worden gegeven in Wijkcentrum De Oever te Alkmaar en Cultureel centrum De Zwaan in Uitgeest.

De cursus Wordpress wordt aangeboden als een complete basiscursus waar we naast het werken aan een website, ook uitgebreid stil staan bij SEO (Search Engine Optimalisation) want u wilt tenslotte ook gevonden worden. U krijgt tijdens de cursus een eigen online lesomgeving die u zelfs nog een week na de cursus mag blijven gebruiken om te oefenen. Dat is wel zo veilig en handig.

Bouw je eigen Wordpress website in een dag
U leert een complete website op te zetten, weten waar de knelpunten zitten, foto’s en afbeeldingen plaatsen, de juiste teksten te schrijven, zoekwoordenonderzoek en zorgen dat uw website zo snel mogelijk wordt. Bij de cursus zit een handig naslagwerk, een certificaat van deelname en krijgt u zelfs na afloop kosteloze support. Een betere start kunt u zich bijna niet wensen. Deze cursussen zijn ook uitermate geschikt voor ondernemers die zelf hun website willen bijhouden, of marketeers zie nog meer van Wordpress willen weten.

Cursus Smartphone fotografie voor Apple en Android
De cursus is geschikt voor zowel gebruikers van een Apple-telefoon, maar ook voor Android gebruikers is het een aanrader. Van beide systemen leggen we precies uit wat u moet weten om een geslaagde foto te maken. En hiervoor de juiste instellingen te gebruiken.
Het doel is om u nog betere foto’s te laten maken, en laten we zien hoe je met eenvoudige tips een veel betere foto kan maken. Succes gegarandeerd! We vertellen het niet alleen, maar laat het ook daadwerkelijk zien. De cursusavond duurt zo’n twee uur en is er meer dan genoeg gelegenheid voor het stellen van vragen. De groepsles heeft een maximum van 10 deelnemers

Maak gegarandeerd betere foto’s
De cursus smartphone fotografie is ook een leuk idee voor de personeelsvereniging. Bekijk de advertentie in deze krant voor alle geplande data of via www.eckkies.nl