Op vrijdag 18 juni en vrijdag 2 juli worden er weer cursussen gegeven in het werken met Wordpress. Het meest populaire platform om websites te bouwen. De cursussen worden gegeven in Wijkcentrum De Oever te Alkmaar. De groepjes bestaan uit maximaal vijf personen zodat de onderlinge afstand geen enkel probleem is.


De cursus Wordpress wordt aangeboden als een complete basiscursus waar we naast het werken aan een website, ook uitgebreid stil staan bij SEO (Search Engine Optimalisation) want u wilt tenslotte ook gevonden worden. U krijgt tijdens de cursus een eigen online lesomgeving die u zelfs nog een week na de cursus mag blijven gebruiken om te oefenen. Dat is wel zo veilig en handig.


U leert een complete website op te zetten, weten waar de knelpunten zitten, foto’s en afbeeldingen plaatsen, de juiste teksten te schrijven, zoekwoordenonderzoek en zorgen dat uw website zo snel mogelijk wordt. Bij de cursus zit een handig naslagwerk, een certificaat van deelname en krijgt u zelfs na afloop kosteloze support. Een betere start kunt u zich bijna niet wensen. Deze cursussen zijn ook uitermate geschikt voor ondernemers die zelf hun website willen bijhouden, of marketeers zie nog meer van Wordpress willen weten.


De reguliere cursussen in WordPress zullen als eerste starten in Alkmaar en zal, afhankelijk van de situatie, ook gepland gaan worden in Uitgeest en Hoorn. Ook een privéles aan huis of op het bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Bekijk alle geplande data, en aanmelden, op www.eckkies.nl