Een smartphone is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Maar hij wordt niet alleen meer gebruikt om te bellen. Dit prachtige apparaat is tot mooie dingen in staat en één onderdeel hiervan is fotograferen. Maar dat gaat niet iedereen even gemakkelijk af.

Fred van Eck heeft daarvoor een workshop smartphone fotografie ontwikkeld waarin u behalve leert betere foto’s te maken, ook de verborgen functies kennen. De workshop duurt ongeveer twee uur maar dan weet u alles wat u weten moet om betere foto’s te maken met uw mobiele telefoon. De workshop is geschikt voor IOS en Android toestellen.

De workshop smartphone fotografie is ook te boeken als onderdeel van een bedrijfsuitje of personeelsavond.

Cursus website bouwen met Wordpress
Zelf in één dag leren om een Wordpress website te bouwen en te onderhouden? De cursus Wordpress in Wijkcentrum De Oever in Oudorp is een complete basiscursus en na afloop bent u in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden. De cursus is laagdrempelig en is inclusief een handig naslagwerk, support en certificaat.

De cursus is voor iedereen die wil weten hoe je van het begin af aan een complete website op moet zetten. Ideaal voor kleine zelfstandigen, marketeers, zzp-ers of voor mensen die een website willen bijhouden voor hun club.

Van het installeren tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plug-ins. We staan ook uitgebreid stil bij de noodzakelijke instellingen. Kortom, een complete basis zal worden behandeld. Tijdens de cursus werkt u in een aparte Wordpress leeromgeving. We staan tevens uitgebreid stil bij SEO want u wilt tenslotte ook gevonden worden.

De bovengenoemde cursussen worden gegeven in Wijkcentrum de Oever te in Oudorp. Maar ook in Haarlem, Uitgeest en in Hoorn. Voor het complete aanbod, de cursusdata en aanmelden kunt u terecht op de website www.eckkies.nl

Kortom, duidelijke en betaalbaar!