Zondag 26 januari 2020 van 10.00 tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party in samenwerking met de afdeling evenementen van het AFAS Stadion de 7e editie van Trouwbeurs Alkmaar. Het evenement zal plaatsvinden in de stijlvolle Georg Kessler Lounge van het AFAS Stadion. (etage 3)

De Alkmaarse trouwbeurs een must -go voor aanstaande bruidsparen.
Volop inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak.

Trouwbeurs Alkmaar is een Inspiratieplein voor bruidsparen-to-be en een thuiswedstrijd voor regionale professionals uit de trouwbranche. Jaarlijks verzamelen ruim vijfenveertig trouwexperts zich tijdens deze trouwbeurs in de voetbaltempel van Alkmaar.

Tijdens Trouwbeurs Alkmaar fungeert de luxe businesslounge als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen. Wat eens begon als creatief concept is inmiddels een uniek begrip in Alkmaar.

En natuurlijk vind je ons ook op deze must-go van een beurs. Bij onze stand vind je alle informatie over wat wij doen en wat wij voor jou zouden kunnen betekenen op de grote dag. Dus heb je een hond, ga je trouwen én wil je je trouwe viervoeter er bij hebben? Stop dan zeker even bij onze stand! Tot zondag de 26e.

O ja, wij doen ook mee met de TopTrouwbedrijven Award, hoe cool is dat. Alleen al omdat ons concept uniek is zouden we moeten mogen winnen. Je kunt op ons stemmen tot de 31e. Onderaan de stempagina vindt je onze categorie “overig”. Dus en tot de 26e en bedankt voor je stem! Stem hier: link