ALKMAAR - Afgelopen zondag vond de zesde editie van Trouwbeurs Alkmaar plaats in het voetbalstadion van AZ. Vierhonderd bezoekers wisten het evenement massaal te vinden en werden feestelijk ontvangen met een (chocolade)zoen en een compliment van Organisatiebureau Njoy & Party. Het inspiratieplein met zo'n 50 regionale en lokale Trouwexperts werd drukbezocht. Op een interactieve manier konden stellen met trouwplannen kennis maken met de professionals en entertainment uit de trouwbranche.

De bezoekers kwamen in een oase van inspiratie terecht. Men kon trouwringen passen, cocktails, bruidstaart en een glaasje champagne proeven. Een selfie maken met een roofvogel of een gekke bekken trekken in de photobooth. Daarnaast was er een flitsende modepresentatie met bruidsjurken, trouwpakken, bruidsboeketten met live muziek. Tot grote verrassing van het publiek liepen de modellen tijdens de finale dwars door het publiek heen. Na mooie ontmoetingen, een tas vol informatie en een hoofd vol indrukken gingen de bezoekers tevreden naar huis.

“Ik kijk zeer tevreden terug naar de 6e editie van Trouwbeurs Alkmaar. De sfeer was feestelijk en érg gezellig. Zowel bezoekers, standhouders, medewerkers voor,- en achter de schermen waren happy en dáár doe ik het voor. Zo had ik het creatieve concept van de Trouwbeurs zes jaar geleden bedacht en zó moet het zijn. Men kan tegenwoordig veel informatie vinden op internet, maar je merkt dat stellen het prettiger vinden om persoonlijk kennis te maken met hun regionale trouwleveranciers. Een goed gevoel en een persoonlijke klik is immers doorslaggevend bij de inkoop van hun huwelijksdag.

Via deze weg wil ik alle bezoekers, standhouders en geïnteresseerden bedanken voor een geslaagde editie van Trouwbeurs Alkmaar. Het was een groot succes en wens iedereen veel plezier bij de voorbereidingen van een perfecte huwelijksdag. Aldus Thessa Dudink-Latupeirissa, initiatiefnemer van Trouwbeurs Alkmaar en professioneel weddingplanner van Organisatiebureau Njoy & Party.

Bekijk de foto’s op de facebookpagina van Trouwbeurs Alkmaar of op de website.