ALKMAAR - Zondag 27 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party in samenwerking met de afdeling evenementen van AZ Alkmaar de 6 editie van Trouwbeurs Alkmaar in de luxe Georg Kessler Lounge van het AFAS Stadion.

Thuiswedstrijd voor regionale professionals.
De 6e editie is een thuiswedstrijd voor lokale en regionale professionals uit de trouwbranche. Ruim veertig trouwexperts verzamelen zich tijdens deze Trouwbeurs in de voetbaltempel van Alkmaar. Normaal gesproken is de luxe lounge een uitvalbasis is voor zakelijke voetbalfans. Tijdens Trouwbeurs Alkmaar fungeert de lounge als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen.

Van romantische bloemenprieeltjes tot spirituele reading.
“Wij bieden de bezoekers inspiratie en gemak met zoveel regionale trouwleveranciers onder één dak. Bezoekers kunnen letterlijk hun ‘Things to do’ lijst afvinken tijdens een bezoek aan de Trouwbeurs Alkmaar. Ook dit jaar trakteren we de bezoekers met een mooi inspiratieplein en een gevarieerd aanbod van leveranciers en professionals uit de trouwbranche. Daarnaast krijgen startende ondernemers een kans om hun diensten/producten te tonen tussen de doorgewinterde trouwexperts.

Tijdens Trouwbeurs Alkmaar tonen wij een mix van tradities en trends.
Van romantische bloemenprieeltjes, Virtual Reality beleving tot aan een stoere burgerbar. Van swingende cocktailshaker, roofvogels, make-over tot een spirituele reading. Zelfs aan de opvang voor kids én huisdieren is gedacht. Nieuw is de pop-up modepresentatie met bruidsjaponnen en herenmode op het inspiratieplein. Uieraard kan de bezoeker een hapje en een drankje nuttigen onder het genot van livemuziek.

Zakelijk Netwerk voor ondernemers in de trouwbranche
Wat zes jaar geleden begon als creatief concept is nu een uniek begrip in Alkmaar en omstreken. De beursdeelnemers worden zorgvuldig geselecteerd en komen voornamelijk uit het zakelijk netwerk van initiatiefneemster en professioneel weddingplanner Thessa Dudink-Latupeirissa. Al tien jaar runt zij met succes haar organisatiebureau. Trouwbeurs Alkmaar is niet alleen voor bezoekers een mooi evenement. Voor de beursdeelnemers is dit een mooie gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. De trouwbranche is een kleine wereld, we hebben elkaar nodig en moeten elkaar versterken. Teamwork makes the dream work! We kijken er naar uit om iedereen te ontmoeten.”, Aldus de enthousiaste organisator Thessa Dudink-Latupeirissa.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website www.trouwbeursalkmaar.nl | www.njoyparty.nl