De zomer komt er weer aan en de temperaturen lopen op. Ben jij nog niet helemaal tevreden over jouw summerbody en afvallen lukt niet? FitmetDylan start 24 mei weer met een Vet Verlies Challenge.


Binnen 8 weken zoveel mogelijk vet verliezen
Wat is het doel van deze Challenge? Binnen 8 weken zoveel mogelijk vet verliezen. In andere woorden: snel en gezond afvallen. Samen met een groep gelijkgestemden ga je deze uitdaging aan. Via een wekelijkse coachsessie krijg je alle handvatten aangereikt om het tot een succes te maken. Hierin krijg je elke week een presentatie over hoe voeding werkt in je lichaam en hoe je vet verliest. Daarbij is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Als groep motiveer en inspireer je elkaar om je doel te behalen. Samen is immers makkelijker dan alleen.

Leer hét geheim van succesvol afvallen
Veel gehoorde feedback van deelnemers over deze Challenge is dat ze ongelofelijke resultaten behaalden binnen 8 weken. Veel meer dan ze hadden verwacht. Daarbij door zaten de deelnemers na de Challenge lekkerder in hun vel, voelden zich fitter en waren de nodige kilo’s kwijtgeraakt. En het afvallen stopt niet na de Challenge. Ook na deelname vielen deelnemers nog kilo’s af. Je leert namelijk tijdens de Challenge écht het geheim van afvallen. Dit kun je gewoon na de Challenge zelf voortzetten. Deelname aan de Challenge is ook geen tijdelijke oplossing, maar je gaat echt voor duurzaam resultaat. Hierdoor is het verleden tijd met jojo-en en crashdiëten. Deze Challenge is het enige wat jij nodig hebt om jouw droom gewicht te bereiken.

Zo vertelt Sanne, deelnemer aan de Vet Verlies Challenge in januari 2021: “mijn doel was om mijn vetpercentage van 28% te verlagen naar 23 tot 21%. Dit is mij met de Challenge gelukt. Daarbij ben ik ruim 5 tot 6 kg afgevallen binnen 8 weken. Inmiddels gaat er nog steeds wat af. Verder voel ik mij fitter en snak ik minder naar ongezond eten. Ik ben echt super blij met het behaalde resultaat!”

Waarom deze Challenge ook voor jou gaat werken?
Wanneer je wat wilt afvallen heb je soms al meerdere diëten geprobeerd. Soms met succes totdat je stopte... Dan vlogen de kilo’s er weer aan. Het verschil met deze Challenge is dat dit geen dieet is. Je hebt geen strenge restricties, maaltijdvervangers of poeders. Je eet wat jij gewend bent en lekker vindt. Het enige verschil is dat je naar jouw voedingspatroon gaat kijken en hoe je dit kunt optimaliseren. Zo kun je alles eten binnen de richtlijnen van jouw persoonlijke voedingsplan.

Het voedingsplan gecombineerd met de coaching en een groep gelijkgestemden maakt dat je mooie resultaten gaat halen. Je zal zien dat de motivatie en inspiratie van anderen jou helpt. Dit maakt dat de Challenge makkelijk vol te houden is en dat het anders is dan alle diëten die je ooit hebt gevolgd. Daarbij is deze Challenge het enige wat je ooit hoeft te volgen om het geheim van succesvol afvallen te leren.

“Een makkelijke manier om gewicht kwijt te raken. De methode van FitmetDylan was voor mij simpel vol te houden. Gewoon Hollands voedsel en 6 keer per dag eten. Ik heb nauwelijks een hongergevoel gehad. Ik ben blijvend 8 kilo afgevallen en ook val ik niet terug in oude gewoonten. De kerst en de jaarwisseling doorgekomen zonder gewichtstoename. Eigenlijk gaat de Challenge gewoon door en is het mijn lifestyle geworden,” aldus Fred deelnemer aan de Challenge in 2020.

Enthousiast? Meld je aan voor de Challenge bij FitmetDylan!
Klaar om zoveel mogelijk vet te verliezen binnen 8 weken? Meld je dan aan voor de Vet Verlies Challenge. Je zal zien dat je er geen spijt van krijgt. Wees er wel snel bij. Regelmatig start FitmetDylan met een Vet Verlies Challenge, maar vol is echt vol. Bekijk dan de website van FitmetDylan voor meer informatie.