NOORD SCHARWOUDE - Gebiedsontwikkelaar BPD geeft op 10 oktober a.s. het startsein voor de online verkoop van 14 appartementen in fase 7 van De Nieuwe Veiling in Noord-Scharwoude. Aannemingsbedrijf J. Th. Kuin BV uit Bovenkarspel neemt de bouw van de appartementen voor zijn rekening.

Veilingterrein De Wuyver
Het voormalige veilingterrein De Wuyver wordt omgetoverd in een prachtige woonwijk met aansprekende architectuur. Fase 1 tot en met 6 is grotendeels opgeleverd en bewoond en bestaat uit diverse woningtypen.

Appartementen
Alleen in fase 7 worden appartementen gerealiseerd. Er komen 14 appartementen verdeeld over 3 woonlagen met koopsommen van €189.500 tot €349.500 v.o.n. De twee- en driekamerappartementen beschikken allen over een eigen parkeerplaats op maaiveld en een balkon. De 2 appartementen op de bovenste woonlaag hebben daarnaast nog een riant dakterras.

Vanaf 10 oktober is alle verkoopdocumentatie terug te vinden op www.nieuwbouw-denieuweveiling.nl en is de online inschrijving geopend. Voor aanvullende vragen kunnen belangstellenden op maandag 14 oktober tussen 18.00 en 19.30 uur langskomen bij
Bakker Schoon Makelaardij. Ook is de Rabobank uitgenodigd om vrijblijvend financieel advies te geven. De inschrijving sluit op 17 oktober om 17.00 uur.

De Nieuwe Veiling
De nieuwbouwlocatie van De Nieuwe Veiling beslaat een terrein van circa 10 hectare binnen Noord-Scharwoude, een dorp in de gemeente Langedijk. De ligging is heerlijk rustig aan de rand van de dorpskern van Noord-Scharwoude met al zijn voorzieningen. In totaal worden er in de Nieuwe Veiling ca. 240 woningen gerealiseerd.

Projectwebsite: www.nieuwbouw-denieuweveiling.nl