OUDORP - In het kader van "80 jaar Kolping Boys" organiseren de Vriendenclub en de Sponsorcommissie een veiling ten behoeve van renovatie van de kleedkamers. Het belooft een geweldige avond te worden met een hapje, een drankje en prachtige kavels.

In het jubileumjaar 2019 organiseert de Oudorpse vereniging tal van activiteiten waarbij de speciale veilingactie voor sponsoren al het nodige geld in het laatje moet brengen. Dit om het onderhoud en de renovatie van de huidige kleedkamers te bewerkstelligen.

De veiling vind plaats op vrijdag 29 maart in het clubhuis van Sportcomplex De Nollen. Er zijn nu al vele mooie kavels waar op geboden kan worden zoals fietsen, een vakantiereis, een minuut gratis winkelen of VIP-kaarten voor AZ.

Pieter de Waard

Alvorens de veiling van start gaat wordt de avond om 19.00 uur gestart met een presentatie van Pieter de Waard. De directeur en boegbeeld van SC Telstar staat al jaren garant voor inspirerende, spraakmakende en boeiende verhalen waarbij hij ongetwijfeld de lachers op zijn hand gaat krijgen.

Veiling
De veiling wordt aan elkaar gepraat door Jan Kramer, eigenaar van SMP Sportscare en huidig voetbaltrainer van DTS. Ook Kramer is een garantie voor succes want eerder presenteerde hij succesvolle veilingen bij onder meer DTS en Reiger Boys en weet hij met een vlotte babbel de kavels aan de man (of vrouw) te brengen.

Voor de Kolping Boys-veiling op vrijdag 29 maart dient men zich in te schrijven via www.kolpingboys.nl/jubileumveiling