Leer zelf uw eigen videofilms monteren met het Nederlandstalige programma Video Deluxe van MAGIX. Duidelijke taal, geschikt voor elk videosysteem en met maximaal eindresultaat. Wanneer wilt u weer eens iets nieuws leren? Videomontage met Magix software is echt niet zo heel moeilijk!


Een hoop mensen hebben veel videobeelden opgenomen op hun smartphone of videocamera wat nog niet gereed is om publiek vertoond te worden. Om al dat beeldmateriaal vertoonbaar te maken met een titel, een achtergrondmuziekje of een special effect is tegenwoordig geen hogere wiskunde meer. Iedereen kan dit. En zeker met het Nederlandstalige programma MAGIX Video Deluxe. Het werkt snel en heeft vele mogelijkheden.

De online cursus wordt gegeven via het populaire Microsoft Teams welke gratis gedownload kan worden vanaf de website. De kosten voor deze cursus zijn €75,- per persoon. U hoeft er de deur dus niet eens voor uit. De cursus volgt u op uw eigen beeldscherm en worden alle functies stuk voor stuk aan u uitgelegd. De duur van deze online cursus is 2.5 uur inclusief korte pauzes om iedereen goed bij de les te houden.


Dit gaat u leren met de cursus videofilms monteren

- De juiste instellingen (van begin tot eindresultaat)
- De interface aanpassen naar eigen smaak
- Importeren van beeldmateriaal van een geheugenkaart
- Uw shots op de juiste lengte brengen
- De vele effecten en overgangen en hoe goed te gebruiken
- PIP, Chroma– en lumakeying
- Werken met geluid (geluid optimaliseren en geluid vervangen)
- Geluid nabewerken
- Titels en animaties maken
- Filters gebruiken
- Intro’s en outro’s maken
- Route animaties maken
- De diverse exportmogelijkheden
- Slow motion
- Bijzondere handelingen (positie/grootte/vervorming)
- Uw video online zetten naar YouTube, Vimeo of LinkedIn
- Waar haal ik de juiste rechtenvrije muziek vandaan
- Logo toevoegen aan uw video
- En vele handige tips & trucs

Kortom, een complete cursus voor iedereen die meer uit zijn of haar videobeelden wil halen. Na afloop is het ook mogelijk om de software tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen. Meer informatie en aanmelden voor de cursus kan via https://eckkies.nl/cursus-magix-video-deluxe/