Hoe voel jij je vandaag?
Vlak voor het weekend kreeg ik een mail van iemand die vroeg: "Kun jij ook mensen coachen die zich beter willen vóelen?"

Dat is een super goede vraag! Ik kan je helpen te manifesteren wat je maar wilt: een hoger inkomen, een ander huis, een mooie boot in St Tropez; wát je ook maar wilt manifesteren: het proces wat je daarvoor doorlopen moet is altijd hetzelfde. Maar....alles begint bij hoe jij je VOELT. Dus ja, ik coach mensen zich beter te voelen.

Wat is rijk?
Je kunt je je namelijk afvragen wat rijk is. Rijk zijn wordt veelal geassocieerd met geld. Ik kan je precies uitleggen hoe je meer geld in je leven kunt manifesteren. Als je die theorie/wetenschap gaat leren en toepassen, zal je zeker meer geld hebben in je leven.

Voor mij is rijk zijn nog veel meer: gezondheid en je goed voelen is voor mij de grootste rijkdom. Cliché? Ja, dat denk ik wel. Maar als je begint met je goed te voelen, komt gezondheid en andere vormen van rijkdom en overvloed vanzelf.

Je lijf is een gids
Als je je niet goed voelt, denk je niet de juiste dingen. Zo simpel is het.

Als je relaxte gedachten denkt, dan is je lijf ook ontspannen. Als je je zorgen maakt of angstig bent, dan is je lijf gespannen. Al die miljoenen cellen waar jij uit opgebouwd bent, reageren allemaal op wat je denkt. En hoe je lijf zich voelt, dat bepaalt wat je doet en dat bepaalt dus wat je creëert in je leven.

Wil je leren creëren wat jij wilt?
De persoon die mij mailde start komende week een coachprogramma bij mij. En dat is een super goede beslissing! Alles in je leven begint bij de beslissing die je ergens over neemt. Ik weet nu al dat die persoon zich komende zomer(vakantie) al vele malen beter voelt. Na de zomervakantie gaat het traject nog verder. Dat is top, want dan wordt het ook een fijne kerst ;-)!

Wil jij ook het proces van creatie leren en jouw leven inrichten zoals JIJ dat wilt? Visualiseer eens even hoe je leven er dán uitziet. ......Dat geeft een goed gevoel he? ;-)

Ik heb nog een paar plekken om vóór de zomer te starten om jouw doel te bereiken. Je kunt een gratis intake regelen via jeannette@coachingspraktijkalkmaar.nl

PS:
Voor het volgende seminar Creëer het Leven Dat Jij Wenst zijn de kaarten trouwens inmiddels beschikbaar. Wil je erbij zijn op woensdag 10 juli om 19.30u in het Van Rein Instituut in Alkmaar? Meld je dan aan via www.coachingspraktijkalkmaar.nl/investeren-in-jezelf/

De workshop Hoe manifesteer je geld in je leven op 24 mei was een groot succes. De volgende is gepland na de zomervakantie, op woensdag 18 september om 19.30u in het Van Rein Instituut in Alkmaar. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via www.coachingspraktijkalkmaar.nl/investeren-in-jezelf/

Jeannette Carati
Life Changing Coaching