ALKMAAR - De Alkmaarse Sabrina van den Berg is in de race voor de titel Miss Queen of Curves 2019. Als enige Noord-Hollandse gooit Sabrina op dit moment al hoge ogen in de Popularity Poll van de verkiezing waarvan de finale op 13 april in Gorredijk is.

Sabrina (26) is geboren en getogen in Alkmaar, de stad waar ze trots op is en waar ze graag thuis komt. Sabrina werkt drie dagen in de week bij de Gemeente en studeert daarnaast HBO rechten in Utrecht. Dat Sabrina meer noten op haar zang bewijst ze door vanaf 23 maart haar eigen onderneming te starten genaamd "Fashion Marbilisa" voor onder andere "curvy" vrouwen. 'De maten lopen van 36 t/m 48 en het is onwijs leuk om te doen', aldus de goedlachse Sabrina.

Op haar eigen social media roept Sabrina mensen op om op haar te stemmen:
'Het feit dat ik ben gekozen als Finaliste Miss Queen of Curves 2019 The Netherlands geeft mij een bevestiging dat ik er mag zijn als vrouw met een maat 40/42.

Het traject als curvymodel heeft veel onzekerheden bij mij weggehaald en iedere dag probeer ik van mijn spiegel mijn beste vriend te maken. Ik ben een hardwerkende en daardoor ambitieuze en strijdlustig persoon geworden. Het leven bestaat uit risico's nemen. Dat zijn dan ook de uitdagingen die ik aan ga, en mijn doel is om Miss Popularity 2019 te worden. Ik sta nu op een tweede plek en heb jullie steun & stem nodig. Willen jullie mij helpen om de top te bereiken? Met de onderstaande link kunnen jullie op mij stemmen.'

https://goo.gl/forms/hor5gjow5sFQvB0a2

Daarnaast ga ik binnen twee weken een campagne beginnen om leuk bedrag en bijdrage te mogen leveren aan de hartstichting met de andere finalisten van Miss Curves, waarbij je me vaker zal zien in de stad van Alkmaar. Wat hoe mooi is het als Alkmaar de stad, waar ik me thuis voel, achter mij staat en ik daardoor wat kan betekenen voor de hartstichting en maatschappelijk betrokken kan zijn.'

Meer over de Miss Queen of Curves 2019 verkiezing kan men bekijken op de speciale Facebookpagina.