ALKMAAR - Het Digibeet en Kattencafé in Alkmaar is een super fijne plek met meerdere functies, die helaas nu verplicht gesloten is vanwege het corona virus. Het is niet alleen de vaste woonplek van 11 voormalig Griekse zwerfkatten die hier een prachtig nieuw huisje gevonden hebben en kunnen genieten van de aandacht van de gasten die wat komen eten en drinken (normaal gesproken dan), maar ook een dagbestedingsplek voor diverse werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast kunnen mensen hier terecht voor vragen, hulp of reparaties aan computer, tablet of telefoon. We willen niets liever dan dit mooie concept wat nu al 2,5 jaar bestaat, voort te zetten. Voor onze katten, al onze medewerkers en natuurlijk onze gasten. Alleen hier is veel geld voor nodig...


Waar is het geld voor nodig?
Uiteraard voor de verzorging van onze katten, denk aan voer, speciaal dieetvoer (voor 3 van onze poezenbewoners), kattenbakkorrels, medicijnen, dierenartskosten. Verder gaan alle hoge vaste lasten ook in deze tijd gewoon door, terwijl er nu geen inkomsten zijn van horeca en dagbesteding. Helaas zitten al onze medewerkers uit voorzorg thuis.

Waarom vragen wij uw steun?
Een van onze vaste dagbesteding medewerkers heeft deze actie op touw gezet, omdat zij er alles aan wil doen te helpen om deze werkplek te behouden. "Alle collega's kunnen hier zichzelf zijn, functioneren op hun eigen niveau en bloeien op in hun eigen talenten en mogelijkheden. Er wordt gewerkt met respect voor elkaar en de beestjes en vooral ook veel lol gemaakt. Alles met liefde en zorg. Ik wil dit absoluut niet kwijt!"

Dus kunt en wilt u ons helpen dit mooie concept door deze crisis heen te krijgen, zodat we straks weer met alle zorg en liefde gasten kunnen ontvangen en zij weer kunnen genieten van het gezelschap van onze katten? Heel erg graag, onze dank is groot!

WEBSHOP
Kijk ook een in de webshop voor de leukste goodies en kattenspulletjes voor zowel de kat als u zelf!