Heb je ontspanning nodig? Volg dan een online yogales!

Nooit eerder was yoga zo populair. Steeds meer mensen volgen yogalessen. Van jong tot oud, man tot vrouw: everyone loves yoga. Maar waarom is yoga zo populair geworden?


We ervaren steeds meer druk en stress in ons leven. Deadlines die we moeten halen, sportlessen die we willen volgen, vrienden die we willen zien en misschien wel een gezinsleven. Maar waar is de tijd voor jezelf? Waar is de tijd om uit te rusten, te herstellen en de aandacht weer helemaal bij jezelf te brengen? Mind Events Factory biedt de oplossing. Eén uurtje yoga per week heeft al effect. In dat uurtje heb je alle aandacht voor jezelf, je lichaam en je geest. Door de bewegingen en houdingen leer je je lichaam beter kennen en ernaar te luisteren. De voordelen van yoga zijn eindeloos. Yoga geeft je kracht en flexibiliteit, zorgt voor bewustwording, verbetert je ademhaling, vermindert stress, maakt je vitaler en energieker en zorgt ervoor dat je meer in het hier en nu leeft.

Vanwege omstandigheden is het juist nu helemaal belangrijk om een moment voor jezelf te nemen. Waarschijnlijk zijn er grote aanpassingen in je leven geweest, waardoor je levensstijl misschien is veranderd. Misschien werk je thuis, moet je je kinderen lesgeven of ben je helemaal vrij. Deze grote veranderingen kunnen zorgen voor stress. En dat wil je niet!

Voor een moment voor jezelf ben je bij Mind Events Factory aan het juiste adres. Enthousiast geworden? In deze tijden is het helaas niet mogelijk om een bezoekje te brengen aan de yogastudio. Maar daar is een goede oplossing voor bedacht: een online yogales. Maar hoe gaat dat eigenlijk? Je pakt je laptop, je matje en je handdoek en zetelt jezelf op een rustige plek. Daarna zet je je videocall aan en wordt het geluid en beeld gecheckt. Als dat allemaal in orde is, gaat de les van start. Bij Mind Events Factory zijn er diverse online live yogalessen en online workshops die je in je eigen tempo kan volgen. Meer hierover vind je op de website van Mind Events Factory: www.mindeventsfactory.com.

Namasté.