Wil jij ook ingewijd worden in de geheimen van de tarot kaarten? In een leggingspatroon worden meerdere kaarten gelegd, die jou de informatie geven die jij zoekt, voor jezelf of iemand anders. Je leert de betekenissen van de kaarten en ook leer jij verschillende leggingen, waaronder het welbekende Keltisch Kruis.

Soms zijn dingen onduidelijk in het leven; met de tarot wordt dit blootgelegd, bijvoorbeeld hoe anderen in jouw omgeving naar iets kijken wat met jouw vraag te maken heeft, hoe het zich gaat ontwikkelen, wat de oorzaak van iets is en meer. Het mooie is, je kunt de kaarten leidend laten zijn tijdens een goed gesprek. Je zult zien dat jouw beoordelingsvermogen steeds meer groeit naarmate je oefent!

In één middag geeft Annette informatie over de cursus die zij later geeft. Je kunt in deze middag dus beslissen of je hieraan meedoet. Je krijgt al een pak tarotkaarten, waarmee we al wat gaan leggen. De betekenis per kaart wordt al eenvoudig uitgelegd.

De (vervolg)cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten en gaat over de Grote Arcana kaarten. Dit zijn de 22 kaarten uit het tarot kaartendeck van 78 kaarten. Deze grote arcanakaarten gaan normaal over de wat grotere thema's die spelen Ze kunnen gaan over een persoon, maar staan ook voor eigenschappen van iets of iemand. Met deze kaarten kun je al volledige leggingen doen en antwoorden krijgen op vragen van de vragensteller of van jezelf!

Kosten:
middag: € 27,-, inclusief een eigen pakje tarotkaarten en drankjes!
Wanneer: zaterdag 12 oktober van 13.30 tot+ 15.30 uur.
Vervolg cursus zal 4 zaterdagen in de periode van november tot januari zijn. (kosten € 79,-)
Meld je aan met het contactformulier. Heb je nog vragen? Deze kun je ook op het contactformulier zetten
www.inspiri.nl/contact