ALKMAAR - De gehele zomervakantie is het mogelijk om in te schrijven voor een cursus muziek, beeldend, musical en/of theater bij Artiance. Voor het cursusjaar 2019/2020 is alle informatie over de cursussen te vinden op de website www.artiance.nl Meld je in de zomervakantie aan zodat je zeker bent van een plek in de cursus van je keuze.


Van het vaste aanbod is ook een papieren overzicht, zodat je in één oogopslag kunt zien wanneer de cursussen plaatsvinden. Dit overzicht kun je afhalen bij de Centrale Bibliotheek aan de Gasthuisstraat, Bibliotheek de Mare en Bibliotheek Oudorp.

Ieder mens heeft creatieve talenten. Talent om muziek te maken, te dansen, te acteren of beeldende kunst te maken. Bij Artiance, Centrum voor de Kunsten komen al deze creatieve kunstvormen samen. Iedereen; jong, oud, beginner en expert kan bij Artiance terecht voor een lange of korte cursus. Artiance biedt cursussen op het gebied van: Dans, Beeldende kunst, Musical, Theater, Muziek, Media & Design.
Ook als je niet zoveel geld te besteden hebt, kun je een cursus volgen bij Artiance; dankzij de regelingen van de AlkmaarPas en het jeugd sport en cultuurfonds.

Artiance, Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3, Alkmaar
www.artiance.nl