Veilig sporten in tijden van Corona? Buiten sporten wordt steeds populairder. Vooral Bootcamp in Alkmaar stijgt in populariteit. Een van de bekendste bootcampclubs in omgeving Alkmaar is FitmetDylan. In totaal geven zij 15+ buiten trainingen per week. Allemaal volgens de maatregelen van het RIVM. Benieuwd waarom je juist nu zou willen buiten sporten?

1. Sport op de mooiste locaties van Alkmaar
Door de lockdown en alle maatregelen hebben we veel tijd binnen door moeten brengen. We werken binnen, eten binnen en relaxen binnen. Daarom is het des te belangrijker om lekker naar buiten te gaan om te wandelen en te sporten. Heerlijk een frisse neus halen in een andere omgeving. Vooral in (omgeving van) Alkmaar en Heiloo heb je zoveel mooie buitenlocaties waar wij verschillende bootcamplessen geven. Mooie parken, het bos en wijken.

Bij FitmetDylan is geen enkele les hetzelfde. FitmetDylan heeft meerdere lestypen en leslocaties. Ook tijdens de Corona kun je veilig en conform de maatregelen van het RIVM buiten sporten. De ene keer sta je met een les in het bos en de andere keer in een park. De mogelijkheden zijn eindeloos.

2. Fitter, strakker en sterker
Met bootcamp train je je hele lichaam. Door een goede afwisseling tussen kracht-, interval-, conditie- en balans oefeningen tijdens de lessen krijg je optimaal resultaat. Alle bootcamplessen zijn een fullbody workout die erop gericht zijn om je vetverbranding een flinke boost te geven. Daarnaast is bootcamp ook heel goed voor je houding. Vooral voor mensen met een zittend beroep is deze sport een slimme keuze.

Daarnaast is bootcamp voor iedereen geschikt. Van beginners tot gevorderden. Elke training is volledig aan te passen op jouw niveau. Bij FitmetDylan geven ervaren trainers jou graag advies. Je zal ook zien wanneer je wekelijks een bootcamples volgt zal je je lekkerder in je vel zitten, een strakker lichaam krijgen en je fitter voelen.

3. Hygiënisch en veilig
Naast de afwisseling van de lessen, is buitensporten ook heel veilig. Je kunt ruime afstand houden van je medesporter (vaak meer dan anderhalve meter). Buiten heb je niet te maken met krappe gangetjes of apparaten die dicht bij elkaar staan. Alle regels vanuit het RIVM (en meer) is heel goed op te volgen. Daarnaast is de ventilatie en luchtdoorstroom vele malen beter dan binnen in een ruimte. Wanneer iemand niest, vervliegt dit direct weer door de wind. Dit maakt buitensporten veiliger én hygiënischer.

4. Een extra shot vitamine D
Naast een continu veranderend uitzicht, is buitensporten ook hartstikke gezond. Je geniet van de frisse lucht en wat zonlicht. Zonlicht is hartstikke gezond voor ons. Door de opname via de huid maken we vitamine D aan. Deze vitamine is goed voor je humeur, huid en je voelt je er energieker door. Volgens onderzoek komt maar liefst 40% van alle Nederlanders vitamine D tekort. Hierbij kan bootcamp jouw wekelijkse dosis zonlicht enorm mee vergroten!

En ook niet geheel onbelangrijk. Naast vitamine D krijg je door zonlicht ook een heerlijk kleurtje. Naast dat je lekker aan sporten bent, werk je ook aan een heerlijk kleurtje voor je huid. Een win-win-situatie.

Zelf bootcamp uitproberen?
Wil jij zelf bootcamp in Heiloo, Alkmaar of Schoorl uitproberen? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Geheel vrijblijvend. Op de website van FitmetDylan kun je je gegevens achterlaten, waarna zij contact met je opnemen om een proefles in te plannen.