ALKMAAR - Eigenaressen Laura is Beauty & Beans afgelopen december 2020 gestart, na twee jaar een salon aan huis te hebben gehad.

Beauty & Beans biedt naast wenkbrauwbehandelingen,(semi)permanente make-up behandelingen en je kan je haar en je make-up laten doen.

Helaas moest zij door COVID-19 twee maanden de deuren sluiten. Echtermaakt Beauty een Beans met de heropening een vliegende start en breidtzij uit met twee nieuwe beauty specialisten!

Met een kapster Celine Bakx en nagelstylist Aisha Oostveen bestaat hetteam nu uit drie ondernemers. Nu kan de salon een nog completerverzorgingspakket aanbieden!

Het team
Celine Bakx,
hoofd van kap & grime bij de Broadway musicals waaronder Kinky Boots en Evita heeft na haar allround Grimeur/Make-up art opleiding de Nederlandse kappersacademie afgerond.

Ze merkte dat er in haar een voorliefde voor het kappersvak zat, dus toen het oproepje (zoektocht naar zzp’r) van Beauty & Beans voorbij kwam, hoefde ze niet lang na te denken. Celine werkt nu op donderdag en zaterdag vast bij om de klanten van een frisse coupe te voorzien.

Aisha Oostveen werkte al 20 jaar als nagelstylist voor een salon in Bergen.

Laura had Aisha al een aantal keer gevraagd of ze met de opening van haar nieuwe salon, niet een stoel wilde huren bij Beauty & Beans. Aisha was al geruime tijd klant bij Laura en liet iedere maand haar brows stylen. Onwijs spannend, maar Aisha vond dat het tijd was voor een nieuwe stap in haar carrière, so here we are!Aisha heeft een mooie aanbieding; klanten betalen voor een nieuwe set acryl of polige nagels €45,- i.p.v. €60,-.

Op de dinsdag en woensdag is Aisha bij Beauty & Beans te vinden. Ze iseen ware nagelgoeroe! Van cateye tot nailart, maak snel een afspraak en kom bij ons langs!

WELKOMSACTIE
Aisha
heeft een mooie aanbieding; klanten betalen voor een nieuwe set acryl of polige nagels €45,- i.p.v. €60,-.

Bij Celine krijgen klanten een gratis ultieme treatment behandeling bij deverfbandeling.

ULTIMATE TREATMENT
L’ANZA Ultimate Treatment is een op maat gemaakte haarherstel service van drie stappen. Met Power Boosters wordt het haar op basis van het haartype en de conditie van het haar, in combinatie met de behandeling optimaal hersteld.

Een afspraak maken? Dat kan via onze boekingsapp: https:// beautybeans.boekingapp.nl/
De acties gelden tot 31 juli 2020.