We moesten even geduld hebben, maar dat is beloond! Het pand in aan de Hoogstraat hartje Alkmaar is van top tot teen verbouwd en ingericht. Sinds zondag is Beauty & Beans geopend en jeetje, was is het mooi!

Beauty & Beans is een luxe beautyboutiqe met een trendy uitstraling. ‘'Ik wilde graag een moderne en duurzame salon. Een all-in beauty concept voor de vrouw. Door een warme en open sfeer willen we de salon zo laagdrempelig mogelijk maken. Beauty & Beans moet aanvoelen als een tweede huiskamer. Hier kan je heerlijk tot jezelf komen tijdens een van de beauty behandelingen, met een lekkere soja cappuccino of een caramel latte. Als je hier komt, ga je niet ‘even’ naar een beautysalon, we besteden echt aandacht aan je,” aldus Laura.

Behandelingen
Beauty & Beans biedt naast wenkbrauwbehandelingen, ook (semi)permanente make-up behandelingen en je kan je haar en je make-up laten doen. Op het moment zijn ze nog op zoek naar een kapper en nagelstylist.

Eigenaresse
Laura heeft de afgelopen jaren gewerkt als make-up artist, is daarna een opleiding gaan volgen voor (semi)permanente make-up, waarna ze is begonnen met een beautysalon aan huis. “Ieder jaar doe ik een of twee masterclasses om nog beter te worden in mijn vak. Wie stilstaat gaat achteruit!”

Ecologisch
Toen Laura met haar vriend Pim langs het pand in de Hoogstraat liep, dachten ze: dit is echt een toplocatie. Er moest wel heel wat worden geklust! Ze zijn drie maanden druk bezig geweest met het verbouwen van de salon. Een van de eerste duurzame beautysalons in Alkmaar.

“Met het verbouwen van het nieuwe pand hebben we besloten het gelijk goed te doen!”
Laura geeft kort een opsomming met aangebrachte duurzame voorzieningen. “Energiezuinige apparaten, ledverlichting, een warmtepomp die ’s winters voor warmte zorgt en zomers voor verkoeling, en we hebben ons als een van de eersten laten afsluiten van het gas.

Verder gebruiken we groene stroom, zoveel mogelijk biologische producten en we scheiden afval.”

De reden voor Beauty en Beans om zo duurzaam mogelijk te werken is duidelijk. “Ik wil niet alleen de mensen mooier maken, maar ook de wereld. Wij zijn verantwoordelijk voor wat wij doorgeven aan onze kinderen!’’

Voor alle nieuwe klanten een leuke actie! Als nieuwe klant betaal je voor jou eerst browtreatment/hennabrow behandeling maar €20,- (i.p.v. €32,50). Maak snel een afspraak!
(Alleen geldig tussen 1-1-2020 – 31-3-2020)

Mail: Contact@laura-bakker.nl

Tel: 06-20942097
Instagram: BeautyandBeans.nl