Zeer lichte bewolking13.9 ℃

VibStyling in Egmond aan den Hoef

Opgezet door Vibeke, een geboren fashionista, trendwatcher en trendsetter pur sang. Afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten en de Scapino Dans Academie. Gewerkt als fashionmodel en thans modestyliste, personal shopper kleurenadviseuze en fervent yogi.

Haar hart ligt in de mode en styling. Sinds haar 13e jaar kocht ze van haar zakgeld al de Amerikaanse en Franse Vogues en Harpers Bazaar en haalde daar haar inspiratie uit.

Verzot op prachtige materialen, altijd op zoek naar mooie designerskleding, schoenen en unieke tijdloze stukken, bijzondere niche geuren en accessoires en aparte creatieve items is Vibeke en haar manier van kleden en styling al een begrip geworden. Ook op het gebied van parfums heeft zij een enorm uitgebreide kennis.

Inmiddels beschikt zij al meer dan 25 jaar over een breed fashion netwerk in New York, Milaan, Antwerpen en Parijs. Uit deze modepassie is VibStyling geboren.

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Adres
Herenweg 269G
1934 BC  Egmond aan den Hoef
Mobiel
06-51830537
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over VibStyling. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map