ALKMAAR - In de zomer van 2018 gaf hij al een spetterend optreden op het dakterras van Podium Victorie. Vanavond staat de charismatische zanger samen met zijn band opnieuw in het Alkmaarse poppodium en er zijn nog tickets.

Afgelopen zomer gaf Jeangu Macrooy op ons dakterras al een spetterend optreden waarbij het gebouw trilde van de positieve energie. Nu keert hij terug voor een try-out van zijn tweede album en deze show is minstens net zo veelbelovend.

Jeangu Macrooy (uitgesproken als zjangú makrooi) groeide op in de tropische warmte van Paramaribo. Deze jonge zanger liet in 2014 Suriname achter zich om zijn muzikale carrière voort te zetten in Nederland. Hij maakt indruk met zijn persoonlijke nummers en bijzondere stembereik.

Live worden zijn soulvolle nummers mede tot leven gebracht door Jeangu's achtkoppige band, inclusief blazers en twee achtergrond vocalisten, waaronder tweelingbroer Xillan. Met zijn energieke en bijzondere optredens weet Jeangu moeiteloos een hele zaal stil of aan het dansen te krijgen.

Jeangu's nieuwste single ‘How Much I Love You’, die in mei uitkwam, is de eerste van het album dat op deze avond gepresenteerd wordt. Deze veelbelovende en soulvolle song maakt gelijk indruk en toont de muzikale ontwikkeling van Jeangu. Deze try-out belooft een naar veel meer smakend voorproefje te worden!


Kijk hier voor de ticketverkoop.