Onbewolkt21.3 ℃

Stadsstrand De Kade B.V. in Alkmaar

Stadsstrand De Kade B.V.


Het mooie van Stadsstrand De Kade is dat het een laagdrempelige plek is waar iedereen zich thuis voelt. We liggen op steenworp afstand van de binnenstad in het nieuwe stadsdeel Overstad. Stadsstrand De Kade beschikt over een sfeervol ingericht paviljoen met terras en zandstrand en kijkt uit over het prachtige Noord-Hollandskanaal.Vergeet je zorgen, neem je zonnebrandcrème mee en neem plaats op het stadsstrand of op het terras.

In een urban-jungle décor waan je je op een tropische bestemming. In de wintermaanden toveren we ons concept om tot Winterse Lodge. Dan is ook een groot deel van de buitenruimte overdekt. Reserveer van tevoren je plekje of kom gewoon onaangekondigd aanwaaien.

Uitgebreid kletsen met je vrienden, bijpraten bij de koffie; genieten van een welverdiende lunch; samen cocktails drinken, verjaardagspret met een high beer arrangement of met je gezin gezellig dineren. Er is van alles mogelijk. Daarnaast valt er ook altijd iets te beleven zoals thema-avonden, live muziek, DJ’s en sport en spel activiteiten.

Foto's van Stadsstrand De Kade B.V.

Stadsstrand De Kade B.V. image 1
Stadsstrand De Kade B.V. image 2
Stadsstrand De Kade B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Adres
Noorderkade 1027
1823 CJ  Alkmaar
Mobiel
06-28146396
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Stadsstrand De Kade B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map