ALKMAAR - Tennis en Padelcentrum Daalmeer organiseert dit gehele weekend voor de tweede keer het Alkmaars Open Padeltoernooi. Vanavond (vrijdag) gaan de eerste wedstrijden van start en ook in het weekend kan men volop genieten van een van de snelst groeiende sporten van Nederland.

Padel zit in de lift en met name bij TPC Daalmeer profiteert men daar optimaal van. Na het organiseren van het eerste "Alkmaars Open" in 2017 kon de vereniging afgelopen jaar een derde padelbaan openen op het mooie complex in de Daalmeer.

Begin juni wist de vereniging zelfs een FIP250 Internationaal Toernooi te organiseren en met veel succes. De groei van padel in Alkmaar-Noord is met name te danken aan voorzitter Eric de Lange die samen met een enthousiaste groep vrijwilligers de sport op de kaart heeft gezet in deze regio. De Lange is zelf een fervent speler en komt zelfs uit voor het Nederlands team 45+. Hij en vele andere binnenlandse spelers zullen dit weekend dan ook in actie komen tijdens het Alkmaars Open NPB100.

Voor een ieder die eens kennis wil maken met deze sport een mooie gelegenheid om eens een kijkje te gaan nemen op het complex van TPC Daalmeer waar de eerste wedstrijden vanavond om 18.30 uur zullen beginnen.

Kijk hier voor meer info.