WIJDEWORMER - In de Keuken Kampioen Divisie heeft Jong AZ twee dure punten laten liggen tegen Jong FC Utrecht. Met name in de eerste helft was de ploeg van Koen Stam en Michel Vonk de baas op het veld met goed verzorgd voetbal, maar verzuimde men een aantal malen de trekker over te halen.

Nu was de voorsprong bij rust slechts 1-0 door een benutte strafschop van Ferdy Druijf nadat Mokono aan de noodrem had getrokken bij Dekker. Dat men het krachtsverschil niet meer in cijfers wist uit te drukken, daar kreeg men de rekening voor gepresenteerd. Na een verdedigend misverstand schoot Sow de gelijkmaker tegen de touwen en in de 68e minuut wist de net ingevallen Hilterman de 1-2 te maken. Dankzij een puike voorzet van Dekker wist topscorer Druijf alsnog een punt te redden voor Jong AZ.

Jong AZ - Jong FC Utrecht 2-2 (1-0)
12. Druijf (pen.) 1-0