VLISSINGEN – White Stones keerde zonder punten, maar met een vervelend gevoel terug naar Egmond. Op bezoek bij Groene Ster werden er voldoende mogelijkheden gecreëerd, maar deze bleven onbenut. De gastheer bleek een stuk beter met de kansen om te gaan, 4-0.

Zoals wel vaker dit seizoen bleek scoren een probleem voor White Stones. ‘Het is elke week hetzelfde liedje’, baalde Raymond de Waard na afloop. ‘We speelden gewoon weer een prima pot, maar we hebben heel veel kansen gemist. Wel de credits, niet de punten.’

In Vlissingen nam Groene Ster in de zevende minuut via Mourad Azzanagui de leiding en gaf deze ook niet meer weg. Halverwege de eerste helft verdubbelde Abdoe Abdenbi de voorsprong. In het tweede bedrijf drong White Stones aan, maar de kansen die het kreeg bleven onbenut. Toen de Egmonders met een meevoetballende keeper gingen spelen maakte Salim Sandee de 3-0. Het was het moment dat het vertrouwen minder werd bij White Stones. ‘Je wordt er op een gegeven moment wel een beetje moedeloos van’, aldus De Waard. Het was Hoessein Bouzambou die de eindstand op 4-0 bepaalde.

Groene Ster – White Stones 4-0 (2-0)
1-0 Mourad Azzanagui
2-0 Abdoe Abdenbi
3-0 Salim Sandee
4-0 Hoessein Bouzambou