REGIO – De tweede speelronde werd een succes voor de Alkmaarse vierdeklassers. Alcmaria Victrix, Flamingo’s 64 en AFC’34 wisten allen een overwinning te boeken.

Alcmaria Victrix – De Foresters 2-0 (2-0)
In eigen huis boekte Alcmaria Victrix een 2-0 zege op De Foresters. Al na zeven minuten was de eindstand bereikt. Dankzij Imilio Marengo (penalty) en Mike Stoop (schot in verre hoek) kwam de Alkmaarse ploeg al vroeg op 2-0. ‘Het ging redelijk.’ zei Leon Schouten na afloop.

'Het was eigenlijk een gelijkwaardig duel. Het was een leuke en open wedstrijd.’ vond De Foresters speler Jeroen Haanstra.

Flamingo’s 64 – Dindua 6-0 (4-0)
In eigen huis boekte Flamingo’s 64 een eclatante 6-0 zege op Dindua. ‘Het was een makkelijke middag. Het klasse verschil was erg groot. We speelden soms wat slordig waardoor de score niet hoger uitviel dan 6-0.’ zei Richard Rijsterborgh na afloop.

Met beiden drie doelpunten zorgden Maurice Gijzen en Ruben Beentjes voor de Alkmaarse productie.

SRC – AFC’34 1-2 (1-1)
In Schagen boekte AFC’34 een 1-2 overwinning. ‘We waren een klasse beter dan hen vandaag’, zei Jeroen Slaager na afloop. Halverwege gingen beide teams met 1-1 rusten. Het Alkmaarse doelpunt kwam via Joshua Souisay. Na de thee scoorde Remzi Katan de 1-2 in de kruising. ‘Daarna waren er vele kansen op een hoge uitslag onbenut gelaten waardoor het spannend bleef. Op wat voorzetten na werd SRC niet echt gevaarlijk en sleepten we de overwinning met veel energie over de streep. Kortom, dik verdiend en met prima voetbal.’