Bewolkt17.9 ℃

SIRE Life Sciences B.V. in Haarlem

Big data

SIRE Life Sciences zet ‘big data’ in om de internationale life science-markt continu te analyseren. Met een specialisatie gericht op de studie van levende organismen en hun onderlinge interacties, omvat de life science-markt alle wetenschappen die hierbij betrokken zijn. Door met algoritmes alle informatie over deze markt inzichtelijk te maken, kan de organisatie kandidaten bij een passende werkgever plaatsen. De geavanceerde systemen besparen in kosten en tijd die de werkgever anders kwijt is tijdens het verkennen van de arbeidsmarkt.

SIRE Life Sciences biedt daarnaast verschillende diensten aan voor werkgevers. Zo schakelen deze SIRE Life Sciences in voor onder andere directe of tijdelijke inzet van personeel. Daarnaast ondersteunt de organisatie werkgevers door ‘statements of work’ te schrijven. Daarin staan projectactiviteiten gedetailleerd onder elkaar. Het bedrijf biedt ook projectmanagement en contractmanagement aan om ervoor te zorgen dat detacheringsprojecten soepel verlopen. Verder fungeert SIRE Life Sciences als Managed Service Provider (MSP) voor sommige aangesloten bedrijven. Hierbij besteden de werkgevers gespecialiseerde diensten uit aan de organisatie.

Sectoren

De Haarlemse levenswetenschappendetacheerder is werkzaam binnen de biotechnologie, voedingswetenschappen, farmaceutische markt, medische apparatenindustrie en FMCG (Fast Moving Consumer Goods). Werkgevers waarmee SIRE Life Sciences samenwerkt – zoals Teva, Amgen en Pfizer – zijn verspreid over heel Europa. Met meer dan 375.000 aangesloten werknemers op de life science-markt, is SIRE Life Sciences de grootste detacheerder van zijn soort in Nederland.

SIRE Life Sciences vindt het belangrijk om aan de personeelsvraag van de aangesloten werkgevers te voldoen. Werkgevers gaan daarom voor het detacheringsproces met de recruiter in gesprek. Tijdens dit eerste contact krijgt SIRE Life Sciences een duidelijk beeld van de verwachtingen van werkgevers. Door dit te combineren met de eerdergenoemde technologie, komen bij werkgevers de best passende kandidaten op de werkvloer terecht. Daarbij houdt de detacheerder rekening met de nieuwste wet- en regelgeving op het gebied van arbeid en personeelszaken.


Foto's van SIRE Life Sciences B.V.

SIRE Life Sciences B.V. image 1
SIRE Life Sciences B.V. image 2
SIRE Life Sciences B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Adres
Staten Bolwerk 1
2011 MK  Haarlem
Telefoon
0) 20 658 9804

SIRE Life Sciences B.V.


SIRE Life Sciences is marktleider in Nederland als het gaat om detachering binnen de levenswetenschappenindustrie. De organisatie verbindt onder andere werkgevers- en werknemers binnen deze branche aan elkaar. Hiervoor gebruikt de organisatie eigenhandig ontwikkelde software. Computable nomineerde de organisatie in 2016 al voor de Computable Award vanwege deze technologie.

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over SIRE Life Sciences B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map