ALKMAAR - Project Geestdrift presenteert op zondagmiddag 14 mei de familievoorstelling De Verdraaide Orgelman in de Doopsgezinde kerk in Alkmaar.

De Verdraaide Orgelman is een meeslepende, muzikale voorstelling vol spannende beelden, fysieke grappen en krankzinnige logica. Een voorstelling die niet na te vertellen, maar wel na te dromen is!

Twee straatmuzikanten delen alles met elkaar! Maar door een idioot ongeluk raken ze elkaar kwijt. De poging elkaar terug te vinden leidt tot een doldwaas avontuur. Kom kijken naar een orkest van zelfspelende muziekinstrumenten, plotse ontploffingen, achtervolgingen en een scheel kijkend hondje dat stiekem heel slim is. Na de nodige bloedstollende momenten komt alles toch weer op z’n hondenpootjes terecht.

Dender Cartoontheater brengt – met veel gooi- en smijtwerk – tekeningen voor je neus tot leven. Samen met fysiek slapstick theater en ouderwetse draaiorgelmuziek wordt een modern sprookje verteld over de betekenis van vriendschap.

Project Geestdrift is een initiatief om door middel van inspirerende voorstellingen bezoekers kennis te laten maken met de mooie Doopsgezinde kerkjes in Noord-Holland Noord. Project Geestdrift werkt hierin samen met Karavaan, bekend van haar geëngageerde locatietheater. Elke voorstelling wordt gecombineerd met een contextprogramma, waarin ontmoeting, inspiratie en verdieping centraal staan.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Kaarten kosten € 8,- t/m 12 jaar en €13,50 voor volwassenen en zijn online te bestellen via www.projectgeestdrift.nl. Aanvang: 15.00 uur.