ALKMAAR - Theatermakers Simon Brommer en Luuk Ransijn zijn op zoek naar ambitieuze jongeren (15+) voor hun muzikale theatervoorstelling. Voor acteurs die van muziek houden en muzikanten die van theater houden. Wil je onder leiding van Simon en Luuk op een professionele manier aan een voorstelling werken? Dan zoeken wij jou! Ben jij tussen de 15 en 20 jaar? Meld je dan aan voor de auditie op 11 of 12 juli.

Hou jij van acteren, maar zing je niet zoveel? Geen probleem! Ben jij muzikaal, maar heb je nog nooit op het toneel gestaan? Ook prima. In dit maakproces willen we al jouw skills benutten, en ga je een rol spelen die perfect bij jouw talent past. We zijn op zoek naar een diverse groep jongeren, waarbij we iedereen in hun kracht zetten. De voorstelling gaat over wat er nog te redden valt. Letterlijk en figuurlijk. Over de wereld, over jezelf, over wat er nog te redden valt. We werken met bestaande muziek van grote muzikale helden, maar maken ook zelf scene’s en muziek.

Simon is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie en is als acteur te zien in het theater en op televisie. Daarnaast werkt hij als regisseur en docent op verschillende theaterscholen. Luuk is cabaretier en theatermaker en winnaar van de AKF Sonneveldprijs 2023. Hij tourt momenteel met zijn voorstelling door het land. Daarnaast geeft hij theaterles op de BSG. We hanteren een professionele werkstijl en gaan ervan uit dat je bereid bent tijd en energie te steken in deze productie. Ideaal voor jongeren die dromen van een toekomst als artiest. Ben jij tussen de 15 en 20 jaar, wil je jezelf uitdagen en misschien een heleboel leren? Kom dan auditie doen!

Audities: 11 of 12 juli tussen 19:00 en 21:30 in Artiance Alkmaar.
Aanmelden: Stuur een mail met jouw naam, leeftijd, telefoonnummer én korte motivatie naar d.haan@artiance.nl

De repetities zijn op de woensdagavonden vanaf 13 september, en een paar zondagmiddagen. Let op! Voor dit project betaal je hetzelfde lesgeld als voor onze productieklassen.