Ga jij deze zomer niet naar het buitenland maar gun je jezelf wel een ultiem relax moment? Dan is de Oxygen infused hydra summer treatment voor jou de perfecte escape. Je boekt deze behandeling exclusief bij All People City Spa Powered by LOOkX salon in Koedijk (Alkmaar).


De behandeling is een echte zuurstof- en hydratatieboost voor jouw huid, speciaal voor de zomermaanden. Hoewel we natuurlijk dol zijn op de zomer, kunnen factoren als de zon en het zoute zeebriesje een grote invloed hebben op de huid. Je huid kan hierdoor sneller uitdrogen, geïrriteerd raken en trekkerig aanvoelen. Speciaal daarom is deze zomerse schoonheidsbehandeling bedacht, die zich niet alleen op het herstel van de huid richt, maar vooral op het beschermen van de kwetsbare huid.

Met de Oxygen infused hydra summer treatment is jouw huid helemaal ready voor de zomer!

De behandeling heeft de volgende resultaten: 

Een gehydrateerde huid. Zon kan de huid uitdrogen, deze behandeling zorgt voor een frisse, stralende en goed gehydrateerde huid.

Zachte en egale huid: het gebruik van natuurlijke en huideigen werkstoffen wordt de huid op een veilige en effectieve manier verwend.

Vermindert irritatie. Deze behandeling is zeer effectief voor het verlichten van irritatie en roodheid.

Vermindert hyperpigmentatie door zonbeschadiging. De behandeling licht bestaande vlekken op en voorkomt de vorming van verdere pigmentophopingen.

Deze luxe behandeling is zo speciaal door het gebruik van zuurstof, plantstamcel extracten en hoog geconcentreerde actieve werkstoffen voor een stralende glow. Tijdens de behandeling kun je genieten van o.a. een Balinese nek-&schouder massage, huidanalyse, reinigingsritueel, vitamine C peeling, zuurstofmasker en hoofdhuidmassage. Na de treatment zul je je volledig gerevitaliseerd en verjongd voelen! Bonus: de behandeling is inclusief het H2O Lift face mask 50ml voor thuisgebruik.

All People City Spa
Kanaaldijk 193
Koedijk
072-5409349
www.allpeople.nl