De eerste van vier tarot cursus tijdstippen start zaterdag 30 november, van half 2 tot kwart voor 3, met Rider Waite kaartendeck (aan te schaffen bij Annette van Inspiri)!

Ben je benieuwd wat je met tarot allemaal kunt doen, te weten kunt komen? Intrigeren die plaatjes en mystiek jou ook zo, zoals het mij deed 16 jaar geleden? Wil je dit als tool gebruiken voor jezelf privé of voor klanten?Schrijf je dan in via mijn website. Dan leer ik jou de betekenis kaart voor kaart. Je weet: vragen stellen kan altijd.

Het gaat om de grote arcana kaarten. Het wordt anders veel te veel in 4 keer om ook de kleine arcana kaarten te behandelen. Met tussen de lessen door leg-opdrachten voor thuis! Zo krijg je het spelenderwijs onder de knie. Bovendien: de grote arcana kaarten hebben de meeste impact en daarmee kun je al volwaardige leggingen doen!

Meer info vind je op mijn website onder de volgende link, waar trouwens ook info staat over de pendel workshop middag van 7 december. Ook leuk om heen te gaan! Leuke reacties van die van 26 oktober gehad! http://www.inspiri.nl/agenda/tarot-training/