Zeer lichte bewolking13.9 ℃

Grondontwikkeling Nederland B.V. in Alkmaar

Grondontwikkeling Nederland B.V.

Grondontwikkeling Nederland is een Alkmaarse grondhandelaar en projectontwikkelaar. Het is betrokken (geweest) bij onder meer de ontwikkeling van bedrijventerrein Westelijke Kanaalzone in Terneuzen, Villapark Overgooi in Almere, woonwijk De Scheg in Amstelveen en een transformatieproject in de Beemster.

In zijn ontwikkelingen werkt Grondontwikkeling samen met adviesbureau Arcadis en de juristen van NautaDutilh, AKD en Notariskantoor Van Limburg Stirum.

De werkwijze van Grondontwikkeling Nederland
Innovatief aan de aanpak van Grondontwikkeling Nederland is het samenbrengen van grondhandel en projectontwikkeling. Oprichter, directeur en eigenaar Shandar Kooij zag immers in dat beide bedrijfsonderdelen elkaar kunnen aanvullen. Door onverdeelde aandelen in grond aan particulieren te verkopen, mobiliseert Grondontwikkeling Nederland het kapitaal dat het als projectontwikkelaar nodig heeft. Tegelijkertijd zorgt het ervoor – door de ontwikkeling aan te jagen – dat de waarde van de verhandelde grond stijgt.

Naast de verkoop van aandelen in grond, financiert Grondontwikkeling Nederland zijn ontwikkelingsactiviteiten door obligaties te verkopen. Die werkwijze past het bijvoorbeeld toe bij de transformatie van een herenhuis in de Beemster, waar Grondontwikkeling Nederland met Obligatie Hotel Brasa hotelruimte creëert waarnaar in de regio een groeiende vraag is.

Vijf pijlers
Dat maatschappelijke rendement is deel van de missie van Grondontwikkeling Nederland. Zowel investeerders als de maatschappij in zijn geheel moeten bij de projecten gebaat zijn, of dat nu het realiseren van woon-, werk- of recreatieruimte betreft.

Grondontwikkeling Nederland wil het bovendien voor iedereen mogelijk maken om aan dergelijke projecten deel te nemen. Om de zekerheid voor al deze betrokkenen te vergroten, laat het onder meer de ontwikkelpotentie onafhankelijk toetsen en brengt het een efficiënte samenwerking met de beste specialisten tot stand.

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Adres
Robijnstraat 36
1812 RB  Alkmaar
Telefoon
072-2020300
Beoordelingen
5
4
3
2
1
3.2

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Grondontwikkeling Nederland B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map