Juist in deze tijd is het fijn om wat van anderen te horen, oftewel in contact te blijven, om jezelf gerust te voelen. Het sociale aspect met vrienden en kennissen is belangrijk!

Energetisch onderzoek van jouw aura
Als je hiernaast de diepte in wil met jezelf en jezelf wilt ontwikkelen, dan kun je overwegen om jezelf een stukje te laten begeleiden een spirituele manier. Inspiri biedt dit in een kort kennismakingstraject aan. Hierbij wordt jouw energie lijf nagekeken (dit kan gewoon op afstand, energetisch) en krijg je naar aanleiding hiervan levens-veranderende tips, die je heel simpel kunt toepassen. Het is erop gericht, dat jouw energie goed gaat stromen, specifiek op het gedeelte van jouw lijf waar deze energie werkt.

Als jouw derde chakra niet goed werkt bijvoorbeeld
Is jouw derde chakra uit balans, dan neem je te weinig of juist teveel ruimte in om jezelf te laten zien. Je durft bijvoorbeeld niet jezelf te zijn in bepaald gezelschap. Dit komt veel voor helaas. We zijn zo getraind in onze jeugd en in de maatschappij. Dat geeft ons als kuddedieren houvast. Waarom niet eens met kleine acties proberen dit te doorbreken? Dus een stukje dat mask

er af doen. Doe eens gek. Wat zou dat kunnen zijn? Het heeft te maken met handelen vanuit je gevoel , dus denk er niet over na alsjeblieft. Het heeft met iets eigens te maken. Waar heb jij zin in om te doen? Soms ga je hiermee tegen de onuitgesproken verwachtingen van anderen, de heersende orde, in. Alles voor de goedkeuring, maar jij weet zelf juist zo goed wat goed is voor jou. Of je hiermee fans krijgt, weet je niet, maar je zit wel op jouw juiste weg. Dat is veel meer waard.

Alvast wat tips voor jouw zonnevlechtchakra/ 3e chakra (boven je navel)

Wat is goed voor de stimulatie van dit 3e chakra/ zonnevlechtchakra? roeien, fietsen, gele kleur accenten dragen (in sieraden of kleding), veel buiten in de zon zijn & een gele aventurijn of tijgeroog in een sieraad verwerkt, zoals ring of ketting, dragen. Aventurijn werkt beschermend en rustgevend en het helpt geluk en voorspoed aan te trekken, helpt om te ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever. Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om overzicht te krijgen en zo je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeling van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen.

Check & Fix jouw Energiesysteem
Voor wie een persoonlijk geschreven verslag wil ontvangen, speciaal voor het chakra dat gefixt mag worden, is het Check & Fix jouw Aura/ energiesysteem zeker aan te bevelen. Het begint met een lijf/aura check op afstand (dit wordt gedaan door de aura coach met de pendel. Hierbij is er een energetische afstemming met de ontvanger) om te bepalen om wèlk chakra het gaat. Erbij komt een tarot consult, waarbij kaarten worden gelegd voor iemands volgende stap/fase, dus waar iemand de focus op mag leggen. In het (chat) gesprek wordt duidelijk hoe of wat. Zie het als een aanzet tot een levenspad voor veel meer voldoening en geluk.

Dit korte programma kun je bestellen voor € 44,- bij

www.inspiri.nl