Licht bewolkt13.5 ℃

Autovakmeester Arnold Hus in Winkel

Autovakmeester Arnold Hus


Autovakmeester Arnold Hus is gevestigd in Winkel, Noord Holland. Wij zijn bekend geworden onder de naam Autoservice Goedhart. Nadat Arnold Hus eigenaar is geworden van dit bedrijf in 2002 vonden we de overgang van de AD formule naar Autovakmeester een goede gelegenheid om onze naam mee te veranderen.

Autovakmeester Arnold Hus is gevestigd op een modern industrieterrein maar de werkzaamheden en gemoedelijkheid van de bedrijfsvoering van ons bedrijf doet je denken aan de oude dorpsgarage van weleer. De laagdrempeligheid en goede persoonlijke relatie met de klant zijn een grote kracht van ons bedrijf.

We zijn een merkonafhankelijk autobedrijf waar je terecht kunt voor onderhoud en reparatie van alle merken personenauto’s, lichte bedrijfswagens en campers.

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor iedere auto.

Je kunt bij ons terecht voor betrouwbaar onderhoud, service en diagnose. Wij worden bovendien voortdurend bijgeschoold, zodat onze kennis up-to-date blijft. We zijn voor veel werkzaamheden gecertificeerd en werken met leveranciers van de beste merken. Vanzelfsprekend zijn we ook een vertrouwd adres voor de jaarlijkse APK keuring. Tijdens de keuring wordt uw auto uitvoerig gecontroleerd op veiligheid en milieu-eisen.

Foto's van Autovakmeester Arnold Hus

Autovakmeester Arnold Hus image 1
Autovakmeester Arnold Hus image 2

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Adres
Zandruiter 21
1731 LJ  Winkel
Telefoon
0224-542424
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Autovakmeester Arnold Hus. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map