Zeer lichte bewolking13.9 ℃

Autobedrijf Joh. Schaap en Zonen V.O.F. in Callantsoog

AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs!

De AutoCrew-garagehouder gebruikt diagnoseapparatuur en -software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw wagen in goede handen is en uw wagenproblemen snel en goed worden opgelost. En door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, AutoCrew is de perfecte combinatie van uw eigen garage met al het goede van Bosch! AutoCrew internationaal
Momenteel zijn er in Europa al z'n 700 AutoCrew-deelnemers. In Nederland is AutoCrew een groeiend netwerk en worden er steeds meer autobedrijven een AutoCrew-garage. Hierdoor is er altijd een AutoCrew garage bij u in de buurt.

Samenwerking met Bosch
Wist u dat er waarschijnlijk vele tientallen technologieën van Bosch in uw wagen zitten? Bosch is namelijk de grootste leverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. AutoCrew heeft een sterke samenwerking met Bosch en kan u hierdoor een 'bumper-tot-bumper'-service verlenen voor uw wagen. Uw AutoCrew-garage beschikt over de juiste apparatuur en kennis om uw wagen perfect te onderhouden.

Voordelen van AutoCrew op een rijtje
De vakmensen van uw AutoCrew-garage worden regelmatig bijgeschoold in de verschillende opleidingscentra van Bosch. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Elke AutoCrew-garage heeft een partnership met Bosch. Wij beschikken over actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Alle Autocrew-garages maken gebruik van de geavanceerde Bosch-apparatuur. Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw wagen geldig.

Foto's van Autobedrijf Joh. Schaap en Zonen V.O.F.

Autobedrijf Joh. Schaap en Zonen V.O.F. image 1
Autobedrijf Joh. Schaap en Zonen V.O.F. image 2

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Adres
Callantsogervaart 25
1759 LH  Callantsoog
Telefoon
0223-641662
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Autobedrijf Joh. Schaap en Zonen V.O.F.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map