Wij, Annette en Daniëlle, kwamen er achter dat er weinig leuke evenementen worden georganiseerd voor vrouwen met zaken waarmee we dichter tot onze ware aard komen.

We hebben toch allemaal dat stukje magische kracht in ons? Daarom hebben wij de handen ineen geslagen en startten onder de naam Spiral natuurlijke vrouwen workshops. De naam Spiral komt van een beweging in spiraal-vorm waarmee veel processen in de natuur lopen, zelfs in ons lichaam. Het goede komt op de juiste plaats terecht en zet zaken in beweging. Het is een symbool van kracht en energie.


Spiral geeft binnenkort een workshop, op dinsdag 9 juli en donderdag 15 augustus. We laten vrouwen dan een helende kruiden artikel maken geven iedere vrouw een persoonlijke (privé) reading met de tarot kaarten. We vertellen over de workshops die we eind van het jaar geven, met meditatie, chakra healing, tarot leren, verdieping in de kruiden.


Annette heeft een bedrijf Inspiri in Castricum waar ze aura healings geeft met spirituele coaching gesprekken, alles in één traject van 5 sessies om mensen van hun lichamelijke ongemak af te helpen en vooral vrijer te laten worden, zodat het moeten eraf gaat. Zie voor meer info . http://www.inspiri.nl/aura-healing/. Daniëlle is vooral bedreven (gediplomeerd) in de kruidengeneeskunde. Het is magisch om te zien dat je geneest door kruidenthee te drinken of kruidenzalf te gebruiken.


Schrijf je nu in voor een van de drie workshops volgende week of 15 augustus, met tarot reading, kruiden toepassing en meer. via telefoonnummer 06 41954912 of 06 25 27 14 72. Er zijn 3 momenten per dag dat je een workshop kunt volgen. Vol is vol!


Op dinsdag 9 juli, om 9.00 of 13.30 of 19.00 uur en
donderdag 15 augustus, om 9.00 of 13.30 of 19.00 uur.


Elke workshop duurt 2,5 uur | Locatie: de Oude Parklaan 119 te Castricum ( in het gebouw boven de Oude Keuken) | Kosten: € 35,- excl. Btw, inclusief koffie, drinken wat lekkers, materialen, reading.