Op vrijdag 21 augustus is er weer een webinar in het werken met Wordpress. De cursus Wordpress is een complete cursus van drie uur, en bent u na afloop in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden. De cursus is laagdrempelig en is inclusief een handig naslagwerk en support na afloop.

Omdat er nog geen gelegenheid is om de cursus op locatie te volgen, geeft Fred van Eck deze nu als een webinar van drie uur. U volgt de cursus op uw eigen beeldscherm en is geschikt voor iedereen die wil weten hoe je van het begin af aan een complete website op moet zetten. Van het installeren van de software tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plug-ins. We staan ook uitgebreid stil bij de noodzakelijke instellingen. Kortom, een complete basis zal worden behandeld. We staan tevens uitgebreid stil bij SEO want u wilt tenslotte ook gevonden worden.

De cursus is inclusief naslagwerk, support na afloop, toegang tot eigen videoportaal en toegang tot uw eigen online lesomgeving om de cursusstof te kunnen oefenen. Tijdelijk extra laag geprijsd voor slechts €149,-.
Na afloop van deze cursus bent u in staat om zelf uw website te beheren, en bespaart u op de kosten van het onderhoud. Tevens heeft u een veel beter inzicht in alle mogelijkheden. Meer informatie en inschrijven doet u via https://www.eckkies.nl/wordpress-webinar/