Blijf lekker binnen en maak het gezellig in huis, ook na de feestdagen. Het is weer een nieuw jaar; dé uitgelezen tijd om een frisse start te maken. Dit geldt ook voor ons interieur en al helemaal voor de trap! Wij geven je graag wat tips.


Een frisse start voor je interieur

Wacht niet tot het voorjaar, maar geef je interieur deze winter al een make-over door koele kleuren te combineren met warme, rijke materialen. Kies bijvoorbeeld voor een vergrijsd-blauwe kleur op de wand en kleine ijsblauwe accenten in de vorm van accessoires. Combineer dit met texturen zoals een hoogpolig tapijt, wol, gebreide materialen, faux fur en glanzende materialen in de kleuren, wit, brons en goud. Door materialen en koude en warme kleuren te combineren creëer je namelijk diepte in je interieur.

Traprenovatie in 2024?

Met een traprenovatie kun je je interieur ook een frisse start geven. Zo creëer je met onze decors Bright Marble, Misty Oak en Blue Ice een verfrissende look voor je trap die perfect past in verschillende interieurs. Voor een mooi contrast kun je de decors combineren met stootborden uit onze Earth Collectie. Zo past de kleur Snow perfect bij Bright Marble en past Silt erg goed bij ons decor Blue Ice, ook als trapleuning. Toch wat extra sfeer toevoegen? Kies dan voor koele LED-verlichting in de treden en juist een warme tint op de wand om een extra verrassend effect te creëren.

Duurzame investering

Met een traprenovatie van Upstairs renoveer je je trap één keer goed en hoef je niet je tijd en energie te steken in het meermaals schuren en schilderen van je trap. Daarnaast is een Upstairs-trap super strak afgewerkt waardoor en geen vuil en stof onder de treden komt. Een Upstairs-trap geeft de leefruimte een upgrade wat bijdraagt aan de uiteindelijke verkoopwaarde van je woning.

Is jouw trap ook toe aan een frisse start? Neem dan contact op met Upstairs voor de mogelijkheden!