NEDERLAND - Een bootgarage zorgt ervoor dat uw boot, net als bij een autogarage, volledig beschermt wordt tegen de Nederlandse weersinvloeden. De bootgarage biedt dan de beste bescherming van uw kostbare bezit. Dankzij de bootgarage wordt uw boot tegen alle weersinvloeden zoals regen, Uv-stralingen, sneeuw, hagel etc. beschermt. Omdat de bootgarage van duurzame en hoogwaardige materialen gebouwd wordt, is het mogelijk om de garage ongeacht het seizoen buiten te laten staan.

De voordelen van het bezitten van een bootgarage.


Het bezitten van een bootgarage (of in de volksmond bootoverkapping c.q. drijvend boothuis) biedt vele voordelen.

De grootste voordelen doen zich vooral voor in het onderhoud en gemak van het varen. Geen moeilijke boothoes of bootkap die eerst afgehaald moet worden. Boot inladen en u kunt direct wegvaren, 2 minuten werk en je bent vertrokken. Daarnaast is uw boot goed beschermt tegen weersinvloeden en bied het bescherming tegen diefstal van uw kostbare bezit.

Wij bieden u een bootoverkapping op maat aan, dit doen wij om zo de beste kwaliteit aan te kunnen leveren. Een kleine opsomming van de voordelen van een bootoverkapping:

- De bootoverkapping is onderhoudsarm.
- Makkelijk en snel in-en uitvaren van uw boot.
- Bescherming tegen alle weersinvloeden.
- Volledig op maat gemaakt naar wens van de klant.
- Minder onderhoud van uw kostbare bezit.
- Veiliger tegen diefstal van uw boot.
- Leverbaar in alle kleuren.
- Optimale ventilatie.
- Winterstalling voor uw boot is niet meer nodig.
- Onze systemen
- Voor elke ligplaats is een specifiek bootgaragesysteem ontwikkeld om aan de unieke eisen te voldoen. Afhankelijk van uw boot en ligplaats kan er een geschikt systeem worden gekozen. Elk systeem heeft een specifieke installatiemethode en kan op maat worden gemaakt, afhankelijk van de omstandigheden. Onze bootgaragesystemen zijn uitgerust met een handig rolsysteem, waardoor de ene helft van de garage gemakkelijk over de andere helft kan schuiven. Dit zorgt voor een ruime instap en maakt het eenvoudig om in uw boot te stappen en weg te varen.

Kijk op onze website voor meer informatie.
https://bootgarage.nl/