ALKMAAR - VV Alkmaar heeft afgelopen week twee nieuwe talenten vast weten te leggen. Camie Mol (18 jaar) en Femke Prins (19 jaar) komen komend seizoen uit voor VV Alkmaar.


Camie Mol is afkomstig van FC Twente en Femke Prins komt over van Ter Leede.

Corina Dekker; "Met Camie halen we een felle jonge talentvolle verdedigster in huis. Zij is een speelster die je drie keer tegen komt en zich overal voor 100% in vast bijt. Ik ben blij dat ze de stap heeft gemaakt en ons komt versterken.

Femke is een aanvallende speelster die heeft laten zien dat ze in korte tijd hele grote stappen heeft gemaakt. Een speelster die groot en sterk is, daarmee goed de bal weet vast te houden en ik denk met haar jonge leeftijd nog een heleboel mooie dingen kan laten zien bij ons."

Camie Mol; "ik heb ontzettend veel zin om de stap naar VV Alkmaar te maken. Ik kijk er naar uit om mij bij VV Alkmaar verder te ontwikkelen en het team te komen versterken.

Femke Prins; "Ik ben heel blij om deze stap te mogen nemen. Ik heb super veel zin in komend seizoen en ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen bij VV Alkmaar.