ALKMAAR - Met Isabelle Nottet en Jasmijn van der Heijde, beiden 19 jaar, maken er opnieuw twee talenten uit de eigen voetbalopleiding de stap naar de eerste selectie van eredivisionist VV Alkmaar. Beide talenten behoren met ingang van komend seizoen tot het keurkorps van trainer/coach Mark de Vries.


Beide speelsters komen al een flink jaren uit voor VV Alkmaar en zien hun ijver beloond worden met een plaats in de selectie.

Isabelle Nottet (rechts op de foto) maakte in het seizoen 2020-2021 zelfs al haar debuut in de Eredivisie in de uitwedstrijd bij Excelsior, waar zij ook nog eens scoorde. Inmiddels heeft ze een aantal wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld en dat smaakt naar meer voor de voormalig speelster van Legmeervogels en CSW Wilnis. "Uiteraard streef ik naar de nodige speeltijd en nog meer stappen te maken, om zo belangrijk te zijn voor het team en daarmee en zo veel mogelijk wedstrijden te winnen."

Jasmijn van der Heijde komt ook al sinds 2017 uit voor VV Alkmaar nadat zij daarvoor speelde voor Meervogels '31 en FC Castricum. Jasmijn is trots dat ze de stap naar de selectie kan maken. "Hier heb ik sinds ik voetbal hard voor gewerkt. Ik kijk er naar uit om nu ook op eredivisie-niveau de nodige ervaring op te doen en belangrijk te zijn voor het team".