ALKMAAR - Duncan Muskiet (49) is deze week begonnen als nieuwe assistent van Mark de Vries en is tevens de nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding van VV Alkmaar.


Muskiet heeft 20 jaar ervaring in het trainerschap. Hij heeft zowel in de jeugd op divisie niveau en senioren getraind. Het ontwikkelen van technische en tactische vaardigheden per individu en als team staan bij hem centraal. Muskiet is Triple-E gecertificeerd: Ontwikkelen van jongens en meisjes (leeftijd van 5 tot 15 jaar) op een sociaal emotionele vlak, in een veilig leerklimaat.

Algemeen Manager Patrick Tenthof; ”Ik ben erg blij dat wij zo snel de vrijgekomen posities met onze nummer 1 kandidaat hebben weten in te vullen. Duncan is voor beide posities de juiste man. Ook voor onze nieuwe hoofdtrainer is Duncan geen onbekende, aangezien zij al jaren met elkaar samenwerken”.

Duncan Muskiet; “Dit is een hele mooie nieuwe uitdaging die ik aanga. Het is een eer dat ik deze dubbelfunctie mag bekleden bij VV Alkmaar. Binnen de club komen er uitdagende projecten waar ik graag mijn steentje aan bij wil dragen. Ik kijk ernaar uit om samen met Mark de selectie op een hoger niveau te brengen en tevens een verbindende schakel te zijn, tussen de selectie en de jeugdselecties van VV Alkmaar.