ALKMAAR - Al vier jaar is Avis sponsor van de eredivisievoetbalclub VV Alkmaar, kort geleden heeft Avis het sponsorschap verlengd tot 2024.


Avis vindt ontwikkeling en het opleiden van personeel enorm belangrijk, net als VV Alkmaar. Het ontwikkelen van jong talent en het talent de beste begeleiding geven op en buiten het veld, dat zijn ook de kernwaarden van Avis waarbij jonge mensen zich binnen Avis kunnen ontwikkelen en doorgroeien.

De ontwikkeling van het professionele vrouwenvoetbal heeft de laatste jaren een enorme positieve vlucht genomen. Daarnaast hebben Avis en de hoofdsponsor van VV Alkmaar, Schot Groep Alkmaar een warme relatie met elkaar waarbij de medewerkers van Schot Groep de beschikking krijgen over een huurauto. Avis en VV Alkmaar zijn beiden erg enthousiast over het verlengen van het sponsorschap en kijken uit naar een goed seizoen voor VV Alkmaar.

Over Avis Budget Group

Avis Budget Group is een toonaangevende wereldwijde leverancier van mobiliteitsoplossingen, zowel via de Avis en Budgetmerken die meer dan 10.000 verhuurkantoren hebben in ongeveer 180 landen over de hele wereld, als via het Zipcar-merk dat 's werelds grootste autodeelnetwerk is met meer dan één miljoen leden. Avis Budget Group heeft de meeste van zijn autoverhuurkantoren in Noord-Amerika, Europa, Australië en Azië rechtstreeks in eigen beheer en werkt voornamelijk via licentiehouders in andere delen van de wereld. Het hoofdkantoor van Avis Budget Group is gevestigd in Parsippany, N.J. (VS).

Nederland

Avis Budget Autoverhuur is een franchisenemer van Avis Budget Group. Avis is één van de grootste autoverhuurders in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag en Avis heeft 39 stadskantoren in Nederland. Tevens is Avis gevestigd op de Nederlandse luchthavens. Avis verhuurt personen-, bestel- en vrachtauto’s aan consumenten en bedrijven online, via de vestigingen, het call center en in samenwerking met de reisbranche. Europcar is in het bezit van de 5-sterren kwalificatie van BOVAG. Dit is de hoogste waardering die BOVAG geeft aan een autoverhuurbedrijf.