ALKMAAR - Ben jij ook iemand die graag wat vaker carnaval viert dan dat ene lousy weekje per jaar? Lekker aan de schaamte voorbij en jezelf overgeven aan alle guilty pleasures tot het ochtendgloren?

Dan ben je zaterdag 14 april bij Podium Victorie aan het juiste adres! Tot in de late uurtjes staat het daar in het teken van ‘Zonder Gêne’, feestvieren met alles dat daarbij hoort. Maak je klaar voor een dubbele overdosis aan opblaasbeesten, sit-downs en de allergekste- en foutste hits die je de hele nacht om de oren vliegen.

Dans en sjans op eurodance, disco, funk, hiphop, house, r&b, smartlappen en pop. Het zijn Louis Bailar, Funky Risotto & Harde Rammers die de ene na de andere gouwe klapper om je oren knallen. Deze nacht gaan we ‘Zonder Gêne’ – want mooi fout is niet lelijk!

Maakt dit bovenstaande jou ook nieuwsgierig? Kom dan gerust een kijkje nemen zaterdag 14 april. Kaarten haal je aan de deur en kosten slechts €10. Bezoekers die voorafgaande naar de uitverkochte show van Memphis Maniacs gaan mogen gratis blijven. Wil je erbij zijn, wacht dan niet tot het laatste moment want dat kan wel eens te laat zijn.