CASTRICUM - Het SuperSchoon Festival komt eraan. Zondag 16 september in Castricum (Willem de Rijkepark) en zondag 23 september in Heiloo (achter OBS Meander aan de Ypesteinerlaan). Van 12.00 – 17.00 kunnen bezoekers genieten van live muziek, lekker eten en drinken, theater, een lokale en duurzame markt en leuke educatieve activiteiten voor kinderen. Iedereen is welkom op het gratis festival.

Programma van 12.00 – 17.00
Om 12.00 uur start het programma met straattheater, kindertheater en live muziek. Kinderen kunnen zich laten schminken met vegan schmink, klimmen en klauteren op de stormbaan en meedoen aan het plastic soep spel. Aan eten en drinken is ook gedacht: er zijn biologische frietjes, ijsjes, (h)eerlijke biologische koffie van de koffiekar en smakelijke hartige en zoete creaties van Miss Bean die allemaal biologisch, veganistisch, suikervrij en glutenarm zijn!

12:00 : SuperSchoon Festival van start
12:30 : Opening wethouder Slettenhaar(Castricum) / Opdam (Heiloo)
12:40 : Straattheater ‘The Re-Cyclists’
13:15 : Optreden ‘All the King’s Daughters’
13:30 : Kindertheater ‘Kabouter Zibbedeus’
14:30 : Straattheater ‘The Re-Cyclists’
15:00 : Optreden ‘Yorick van Norden’
15:15 : Kindertheater ‘Kabouter Zibbedeus’
16:00 : Straattheater ‘The Re-Cyclists’
17:00 : SuperSchoon Festival afgelopen

Het festival wil de bezoekers vooral op een positieve manier inspireren voor een duurzamere levensstijl. Zo leren kinderen spelenderwijs over het voorkomen van zwerfafval en kunnen ouders zich onder het genot van een live muziek en een hapje en drankje laten informeren over duurzame en lokale producten.
De gemeente Castricum is aanwezig met informatie over onder meer afval scheiden en zwerfafvalacties.

Ideeën welkom
Ook kan iedereen zijn of haar idee voor een zwerfafvalvrije omgeving achterlaten. Wie nu al een idee of wens heeft kan dit kwijt op Facebook.com/SuperSchoonFestival. Wie dat doet vóór vrijdag 14 september om 11.00 uur maakt kans op een Dopper, op te halen bij het festival.