ALKMAAR - Voor alle kinderen én hun ouders/verzorgers wordt er zondag 22 maart weer een swingende voorstelling gespeeld in het badhuis aan het Kwerenpad 11 in Alkmaar.

De bomen van het decor in de voorstelling hebben deurtjes, die de kinderen open kunnen maken. Achter de deurtjes vinden ze voorwerpen die ze aan de spelers van Papaver4kids geven. Met deze voorwerpen improviseren de spelers ter plekke wonderbaarlijke verhalen. Komt er een appel achter het deurtje tevoorschijn? Dan kan er opeens een zoektocht worden gezongen naar de mooiste appelboom van deze tijd. Krijgen ze een washandje? Die zou dan wel eens van een prinses kunnen zijn, of van een verlegen zeeman, of van drie slome boeven. Natuurlijk is er ook ruimte voor de kinderen zelf op het toneel, want bij een voorstelling van Papaver4kids kan niemand rustig blijven zitten.

Ook komen kijken? Reserveer dan een kaartje op www.papaver4kids.nl voor €5,- per persoon. De voorstelling wordt gespeeld in het Badhuis, aan het Kwerenpad 13 in Alkmaar, op loopafstand van de Schelphoekgarage.