ALKMAAR - Op zondag 13 januari vindt de tweede editie van Victorie Sunday Sessions plaats met ditmaal gastzangeres Carolina Dijkhuizen die in het oeuvre van Donna Summer duikt.

Op zondag 13 januari opent Podium Victorie vanaf 15:00 uur zijn deuren voor de tweede editie van Victorie Sunday Sessions, met special guest Carolina Dijkjhuizen.

Een vaste huisband bestaande uit Aron Raams (Gare du Nord), Ferry (Gare du Nord), Sven Happel (Wouter Hamel) en Marc Schenk (Gare du Nord) zal in de donkere tijd van het jaar elke maand op de zondagmiddag de beste jazz, soul en funk brengen, met elke keer een bijzondere gast. Waan je in een sfeervolle club, waar je onder het genot van een drankje en de heerlijkste fingerfood kunt genieten van topmuzikanten.

De eerste editie in december was met special guest Krystl een groot succes. Voor deze tweede editie is Carolina Dijkhuizen uitgenodigd om het beste van Donna Summer te zingen.

'Van goede luisterjazz tot stomende soul & funk, maandelijks op zondagmiddag in Victorie'

CAROLINA DIJKHUIZEN
In 2001 sleepte Carolina haar eerste grote hoofdrol in de wacht in de Joop van den Ende-musical Aïda. Daarna speelde ze de rol van Nala in de musical The Lion King. Na deze twee producties richtte Carolina zich een aantal jaren op reizende shows waaronder de musical Bubbling Brown Sugar, The Soul of Motown II, My Name is theatertour, en Musicals in Ahoy. Op 3 maart 2013 ging de musical Sister Act in première waarin Carolina de rol van Deloris van Cartier speelde. In 2015 speelde zij de rol van Deena Jones in de musical Dreamgirls en in 2016 kroop zij in de huid van Nicki Marron in de musical The Bodyguard. Voor deze rol kreeg zij een Musical Award nominatie

De kaartverkoop is begonnen

ONLANGS AANGEKONDIGD IN PODIUM VICTORIE
16 FEB – TOONTJE LAGER
22 FEB – ELECTRIC EEL SHOCK
02 MRT – DOUWE BOB
23 MRT – PESTILENCE
04 APR – MY BABY
21 JUNI – SISTER SLEDGE