ALKMAAR - Start 19e editie Zomer op het Plein op zaterdag 29 en zondag 30 juni Een weekend boordevol muziek met Dolf Jansen en OG3NE

Na een zeer succesvolle editie van Zomer in de Mare in park De Rekerhout maakt TAQA Theater De Vest zich op voor de 19e editie van Zomer op het Plein. Vanaf zaterdag 29 juni valt elk weekend op het Canadaplein te genieten van sprankelende shows, straattheateracts en intieme en grote concerten. De aftrap is op zaterdagavond 29 juni voor Dolf Jansen, die samen met Soundbridge een prachtig muzikaal programma brengt. Op zondagmiddag 30 juni zijn er tijdens ‘Talentstage’ optredens in ensembles van studenten van Conservatorium Haarlem. Het spetterende slotoptreden wordt verzorgd door de zussen van O3GNE. De optredens zijn gratis toegankelijk.

Irish Sounds
Op een zomerse zaterdagavond komt Ierland naar Alkmaar. Cabaretier, schrijver, radiomaker, marathonloper én half-Ier Dolf Jansen schreef de teksten en wordt begeleid door zijn muzikale makkers van Soundbridge. Samen brengen ze een prachtig Engelstalig album vol opgewekte popsongs, smooth jazz en swing. Special guest deze avond is de Ierse singer-songwriter Elly O'Keefe.

Talentstage met O3GNE
Op zondagmiddag 30 juni laat O3GNE samen met de studenten van Conservatorium Haarlem het Canadaplein stralen. Zij trappen de eerste Zomer-op-het-plein-zondag af met ‘Talentstage’. De conservatoriumstudenten treden in ensembles op. In een eerder stadium hebben de drie succesvolle zingende zussen van OG3NE uit alle studenten van de conservatoriumopleiding hun eigen begeleidingsband geselecteerd. Samen verzorgen zij een spetterend slotoptreden.

Meer informatie
Zomer op het Plein vindt plaats van 29 juni t/m 11 augustus. Kijk voor het volledige programma van Zomer op het Plein op www.zomerophetplein.nl of haal de gratis flyer op bij o.a. TAQA Theater De Vest.